torstai 2. toukokuuta 2013

Pennunhajua

Pennut voivat edelleen hyvin. Aamun punnituksessa (punnitsen pennut aamulla ja illalla) huomasin ilokseni, että kaikilla oli paino noussut. :) Tähän asti on aina ollut pari, joilla paino on pysynyt samana ja joku yksittäinen, jolla paino on vähän laskenut. Näinä alkupäivinä tietenkin on ihan normaaliakin, jos paino ei heti lähde kovasti kasvamaan.

Syntymäpainoltaan suurin pentu (ensimmäisenä syntynyt ruskea uros), "Eikka", on kasvanut eniten, ja painoi tänä aamuna 530 g. Pienin on edelleen kolmantena syntynyt musta tyttö, "Pinkki", joka oli tänä aamuna 430 g.

Kuten kuvista näkyy, kaikilla pennuilla on erivärinen panta tunnistamisen helpottamiseksi. (Beige ja sininen panta vaihtoivat eilen omistajaa, jos joku tarkkaavainen ihmettelee...) Melkein kaikilla pennuilla on jo "tekonimi" sen mukaan, mitä on tullut mieleeni niitä katsellessa. "Ookoo" tosin sai nimensä, kun yhden tulevan pennunomistajan tytär oli facebook-statukseni (jossa kommentoin, että elvytetty tyttö on ok) nähdessään todennut, että sen yhden pennun nimi on OK! ;) Laitan pennuista omat kuvat, kun ehdin ne kuvata.

Tässä kuitenkin muutama kuva eiliseltä. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti