maanantai 20. toukokuuta 2013

Melukylän lapset

Melkoisen metelin saavat aikaiseksi nuo kymmenen viattoman näköistä karvapalloa. Erityisen kovalta äänet kuulostavat aamuviiden aikaan... Onneksi tuo "oma pentu" on perinyt isänsä unenlahjat, eikä ole herännyt viereisestä huoneesta kuuluviin kiljahduksiin, vaikka äitinsä niihin havahtuukin toisessa päässä taloa.

Pennut ovat alkaneet kiinnostua ihmisistä ja parveilevat ympärillä, kun pentuhuoneeseen menee. Toki mamman saapuminen saa aikaan vielä suuremman joukkohysterian.

Eilen pennut pääsivät ekaa kertaa ulos, kun oli niin ihanan lämmin päivä (ja ilta). Alkuhämmennyksessä kaikki kasautuivat yhdeksi joukkioksi aidan viereen, mutta kun maitobaari avautui myös ulkoilmassa, totesivat pennut, että mikäs täällä ollessa.

Sumppuun järjesty!

Ulkoruokintaa


Tänään annettiin ensimmäiset maistiaiset kiinteää ruokaa (kädestä). Miten voikin unelias pentu muuttua ahnaaksi pedoksi sekunnin kymmenesosassa, kun se haistaa jauhelihan nenänsä edessä! Tuli siinä samalla todettua, että suurimmalla osalla on jo hampaita puhjennut...

Kolmiviikkoismuotokuvat myöhästyvät nyt päivällä, kun ei ollut tänään kuvausapulaista paikalla. Siis huomenna yritämme tähtäillä lähikuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti