lauantai 4. toukokuuta 2013

Mamma tuulettuu

Ansa on kyllä hoitanut pentuja hyvin (putsaa ne tehokkaasti ja makaa maitobaarina kärsivällisesti), mutta sellainen "käyn äkkiä vain pissalla ja sitten ryntään takaisin pentujeni luokse" -tyyppinen emä se ei kyllä ole. ;) Ansa menee mielellään pihalle ja saattaa siellä hyvänkin tovin viettää. Sisään tultua se kyllä yleensä käy pennut katsomassa, mutta ei todellakaan hingu takaisin pentulaatikkoon makaamaan. Taitaa olla jo vähän tylsistynyt koko hommaan. Toisaalta onkin parempi, että joudun sen sinne käskemään, koska sitten voin katsoa, ettei kukaan jää alle, kun mamma rysähtää laatikkoon makaamaan... Kun pentuja on noin monta, on Ansan vaikea varoa ihan kaikkia.

Tänään Ansa riemastui, kun muukin perhe tuli pihalle sen kanssa. Se haki kaikkia mahdollisia leluja ja juoksenteli niiden kanssa ympäri tonttia tissit heiluen. :D Tämän tuulettumisen jälkeen olikin taas mukava palata pentuja hoivaamaan.

Pennut jatkavat kivasti kasvuaan, eli ilmeisesti maitoa riittää koko sakille. Muutaman kerran päivässä olen tyrkännyt pienimmät pennut niille parhaimmille nisille ja vahtinut etteivät isot mörssärit niitä heti työnnä pois, mutta pääsääntöisesti kaikki ovat huolehtineet itse syömisistään. Osaavat ne itsekin tavallaan vuorotella, kun välillä toiset nukkuvat ja toiset syövät, ja sitten vaihdetaan osia. Eniten tissillä viihtyvät isot ruskeat, Eikka ja Veijo. Myös Pinkki Pikkarainen roikkuu sinnikkäästi tississä, vaikka muut yrittävät sitä syrjäyttää.

Veijo ja Eikka baarissa, baarinpitäjä ei näytä kovin innostuneelta...

Yritän tuonne Pentukuvia -osioon laittaa jatkossa enemmän kuvia, ja tähän pääsivulle lähinnä kirjoitella.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti