sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulun odotusta

Joulu jo tulla jolkuttaa. Sehän tarkoittaa jokavuotista jännitysnäytelmää eli joulukorttikuvausta! Ensi kertaa kahdeksaan vuoteen ei joulukortissamme esiinny maailman hienointa joulukorttimallia, Armia. :(  Laitan tähän muutaman kortin viime vuosilta, vaikka tuleekin kyynel silmään.
Tänä vuonna haasteena on siis Ansan ja Islan kuvaaminen. Puolitoistavuotias taapero ei ole valitettavasti vielä oppinut "Paikka" -käskyä... No, kai sitä yhden kuvan aina saa onnistumaan.

Ansakin täytti kolme vuotta lokakuussa. Varsinaista syntymäpäiväpotrettia ei otettu, mutta tällainen "pliis, antakaa mullekin kakkua" -kuva kuitenkin.


Urpo ja Peppi kävivät näyttelemässä Labradorikerhon Puppy & Veteran Show:ssa lokakuun lopussa juuri puoli vuotta täytettyään. Varsinaista menestystä ei tullut, mutta hienot arvostelut saivat ja upeasti esiintyivät! Kasvattajatäti oli oikein ylpeä. :) Kameraa ei valitettavasti ollut mukana, joten kuvia ei ole laitettavaksi.

Ensi viikolla onkin kaikenlaista ohjelmaa, kun Ansa, Urpo ja Eikka osallistuvat Kangasalan ryhmänäyttelyyn itsenäisyyspäivänä, ja sitten lauantaina on pentujen taipparikoulutuspäivä. Toivottavasti osuu hyvä ilma koulutuspäiväksi, ja toivottavasti saan jotain kuvasaalista molemmilta päiviltä.

Terveysasiaa sen verran, että kaikille pennuille tuli loppujen lopuksi ihan hyvä purenta. Jei! Niin ne vain voivat leuat kasvaa ihmeellisen eri tahtiin. Ansan iho ja turkki on ollut hyvässä kunnossa, vaikka muutaman viikon olenkin taas syöttänyt tavallista ruokaa. Juoksusta ei edelleenkään ole havaintoa, kohta on jo kymmenen kuukautta edellisestä.

Rakas Ansa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti