perjantai 7. kesäkuuta 2013

Ukkosen jyrinää ja tärkeitä päätöksiä

Meillä on ulkoilmaelämä jatkunut, vaikka säätiedotus lupaileekin vähän väliä ukkosta ja rankkasadetta. Jyrinää kyllä on kuulunut useampana päivänä, mutta vettä ei paria pisaraa enempää ole näkynyt. Ansa ei onneksi ukkosesta mitään välitä, eikä se pentujakaan millään tavalla tuntunut kiinnostavan, vaikka kovasti lähellä jyrisikin. Hävittäjiäkin on pään yli lennellyt, eli mukavasti on äänitotuttelua saatu ihan ilmaiseksi. ;) Läheiseltä romuttamolta kuuluu myös välillä melkoista pauketta ja kirskuntaa. Ei luulisi, että näistä pennuista paukkuarkoja tulee.

Laitoin pentujen kuvasivulle oikein seisomisposeerauskuvat. Oli siinäkin homma niitä ottaa. Unohdin ostaa maksamakkaraa tuubissa, joten sain muutamia hampaanjälkiä sormiini... Kaikista pennuista otettiin varmaan kymmenisen kuvaa (kiitos digiaikakaudelle!), joista sitten joku EHKÄ onnistui. No, ensi viikolla uusiksi. Muuten, seisomakuvien ollessa kyseessä uninen pentu on paras pentu.

Pennut ovat alkaneet tällä viikolla RIIVIÖITYÄ. Enää ei aitauksen ulkopuolelle päästyä varovaisesti tepastella vähän matkaa sinne tänne... Sen sijaan ryntäillään terassille kenkiä syömään, yritetään ryömiä terassin tai puutarhavajan alle, revitään angervoista oksat ja kampitetaan viattomia ihmisiä.

Kohti tuhotöitä...

Eikka ja Lyyli

Ookoo ja Pinkki

Taisto ja hihna
Ansa on edelleen kärsivällinen emä. Se ei osoita mitään merkkiä vieroittamishalusta ja syö edelleen pentujen kakat (tuoreena -- muutaman minuutin vanhentunut kakka ei enää kelpaa!). Se viettää yönsä pentujen kanssa pentuhuoneessa, eikä aamulla tarvitse ikinä siivota kakkaa lattialta. :) Ansa on tosi onnellinen siitä, että pennut vihdoinkin osaavat jo vähän leikkiä sen kanssa. Melko kauhistuneina ne kyllä Ansaa tuijottivat, kun se eilen sai hepulin ja juoksi hullunkiilto silmissä pihaa ympäri loikaten eteen tulevien pentujen yli...

Pentujen luonteet ovat alkaneet viimeisen viikon aikana näkyä aika hyvin, ja niinpä kaikille on vihdoin ne sopivat kodit päätetty. Puolitoista viikkoa ensimmäisen pennun lähtöön...

Tällaisia petoja täältä lähtee maailmalle (Taisto, Eikka ja Veijo)

Ruusa imitoi kissaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti