sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

10000

Eilen meni blogissa rikki 10000 katselukerran raja! Hurjaa! Tilastojen mukaan katselijoita on ollut reilut 600 Suomesta, mutta lisäksi useampia Englannista ja Italiasta ja muutamia mm. Yhdysvalloista, Sveitsistä ja Ranskasta. Ovatkohan olleet kyseisissä maissa asuvia suomalaisia vai ihan paikallisia, kun blogi on kuitenkin suomeksi kirjoitettu... Jos joku on käyttänyt Googlen kääntäjää, eivät asiat ole välttämättä kovin hyvin lukijalle selvinneet, sen verran hassuja juttuja kääntäjä tuottaa! Sen mukaanhan blogissa seikkailee Trap ja esimerkiksi pentunsa Fight ja Seedling. ;)

Kommentteja on jätetty harmittavan vähän. :(  Nyt kun tällainen rajapyykki on saavutettu, olisi ihanaa, jos kävijät viitsisivät jättää vaikka ihan pienen viestin kommenttilaatikkoon. Kiinnostaisi kovasti tietää ketkä (äidin ja pennunostajien lisäksi!) blogia käyvät lukemassa! Jos jaksaa, voi myös laittaa mitä kautta blogiimme eksyi. Kiitos jo etukäteen kommenteista!

Taisto kylpemässä

3 kommenttia:

 1. Tinkan tulevana kummitätsynä ja Lotan mentorina blogia tulee seurattua päivittäin :)

  VastaaPoista
 2. Moi,

  Muistelin tänään oman koiran tiineysaikaa ja pentuetta ja jotenkin eksyin tänne. Kiva blogi, tavataan varmaan uudestaankin.

  Ja aivan superihanat nimet penkkusilla :)

  Terv. Anne ja ärrierit Sohvi ja Poppis

  VastaaPoista