maanantai 24. kesäkuuta 2013

Vähiin käy ennen kuin loppuu

Me elämme täällä hyvin leppoisaa elämää yhden pennun kanssa. Veijo on vielä ilonamme perjantaihin asti. Se saa nyt mamman kaiken huomion ja voi vapaasti valita minkä tissin haluaa! Ansa kun ei siis edelleenkään vastusta tissittelyä, ei ainakaan niin paljon, että siitä olisi mitään hyötyä. Välillä se kyllä lähtee liikkeelle, mutta koska Veijo on jo niin iso poika, se ylettyy siinä kävellessä vallan mainiosti ruokailemaan. :D

Veijolla luksusviikko edessä, koko tissibaari yksityiskäytössä!

Perjantaina lähti Lyyli eli Tinka kohti Helsinkiä Lotta-emännän ja Elina-kummitädin matkassa. Tinka pääsee hyvään seuraan, kun kummitädillä on kaksi Sukkelaa labradoria (siis Sukkela-kennelistä) -- Tinkan viralliseksi nimeksihän tuli Melkoisen Sukkela Suffeli. :)

Lotta, Elina ja Tinka

Taisto eli Kamu lähti pitkälle kotimatkalleen Savonrantaan eilen aamutuimaan. Kasvattaja oli vissiin sen verran unessa vielä, että unohti ottaa lähtökuvan pennusta uuden isännän ja emännän kera. Jospa Katri ja Pasi lähettäisivät mulle perhepotretin, niin voin sen jälkikäteen tänne laittaa...

Taisto-Kamu 7 vkoa

Juhannusaattona käytiin Taiston ja Veijon kanssa mökillä vierailulla Urpoa tapaamassa. Ajattelin, että matka menee pennuilla mukavasti mamman kanssa auton takaosassa. Taisto olikin ihan rauhallinen, mutta Veijo huuteli surkeasti ensimmäiset kymmenen minuuttia, minkä jälkeen se päätti kiivetä pois takakontista...

No, kasvattajatädin mielestä pennun ei ole asiallista matkustaa niskatuen takana, joten Veijo pääsi syliin loppumatkaksi (tosin ei siinäkään ole asiallista matkustaa...) Kotimatkalla kaikki kolme koiraa nukkuivat tyytyväisinä takakontissa.

Mökillä pojat pääsivät tutustumaan JÄRVEEN. Taistohan oli jo pesuvadissa kokeillut vesijumppaa, ja oli myös järvessä kuin kotonaan. Ei nyt ihan uimasilleen ryhtynyt, mutta kahlailemassa kävi rennosti.

Taisto vesipetona

Veijo ei ollut ihan niin innostunut asiasta. Erehtyi kyllä kerran kahlaamaan, mutta huomasi sitten yhtäkkiä, että "iik, tämähän on märkää!", ja poistui pikaisesti. ;)

"Hei, tassut kastuu!"

Mamman perässä


Väsy tuli ja pojat nukahtivat laiturille

Täällä kotona tosiaan totutellaan elämään ilman pentulaumaa. Kohta on aika korjata lauman jälkeensä jättämät jäljet... No, aika vähällä päästiin, kun pennut keskittyivät vain terassin vieressä olevien rinneangervojen harventamiseen. Ihan viime päivinä piti vielä kaivaa komeat kuopat angervopuskien katveeseen...

Kuopassa on hyvä nukkua...
En edes tiedä mitä kaikkea tapahtui terassin alla, enkä ehkä haluakaan. ;) Muutama lelu sieltä on jo saatu kuroteltua, toivottavasti sinne ei ole kulkeutunut mitään tähdellisempää!

Seitsenviikkoiskuvia ei ole tullut tänne laitettua. Ehkä teen jokaiselle pennulle oman sivun ja laitan viimeiset muotokuvat sinne. Sitten. Joskus. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti