maanantai 17. kesäkuuta 2013

Nyyh -- ja puuh

Nyt sitten lähti ensimmäinen pentu uuteen kotiin. Olipa haikeaa. Taimi eli Alma muutti Maskuun Viivin ja Henrin muruksi. Onnea matkaan Taimikki!


Kovin ristiriitaisia tunteita aiheuttaa pennun lähtö. Toisaalta ei haluaisi luopua kenestäkään, mutta oikeasti tietää, että olisi ihan kauheaa, jos noita riiviöitä pitäisi vielä kovin kauan itse hoitaa!

Tänään yritin siis epätoivoisesti ottaa kuvia, kun kaikki pennut olivat vielä kotona. Ehkä ne pennut olisivat mahtuneet paremmin syliin vähän pienempinä... Viivi ystävällisesti otti muutaman kuvan kasvattajatädistä ja tyttökasvateista. Melkoisen haastavaa oli yrittää pitää kaikkia sylissä paikoillaan. ;) Laitetaan nyt tähän sellainen kuva, jossa ylipäätään näkyy kaikki viisi koiraa! (Niitä ei ollut montaa.)


Jos vielä sitten sellainen kuva, jossa kasvattajan ilo ja onni näkyy paremmin. (Ruusa meni kainaloon piiloon.) :)


Aiemmin päivällä urakoimme Malla-kaverin kanssa jonkinlaisia muoto- ja ryhmäkuvia. Laitan niitä myöhemmin tuonne Pentukuviin. Tytöistä saatiin kyllä yksi varsin mallikelpoinen ryhmäkuva, pojat taas eivät oikein innostuneet poseeraamisesta...

Ansa jatkaisi vain hoivaamista, mutta en ole juurikaan sitä enää päästänyt pentujen luokse, koska nämä heti hyökkäävät tisseille, joissa on jo ikävän näköisiä haavoja. :(  Viritin eilen vakuuttavan näköisen "suojavaatteen", mutta ei se kauaa pentuja pidellyt...


Viikonloppuna Ansa sai myös "aikuista seuraa", kun poikaystävä Peto tuli taas kyläilemään. Ansa NIIN onnellisena leikki Petosen kanssa! Pari kuvaa tuolla "Kuvia"-osastossa. Peto oli kyllä vähän sitä mieltä, että Ansa olisi voinut senkin kanssa pentulauman tehdä. :D Pennut katselivat Petoa uteliaina mutteivät hirmuisen kiinnostuneina kuitenkaan.

Variksen siipiä vähän myös näyteltiin viikonloppuna. Aika lailla samat tyypit olivat niistä kiinnostuneita kuin viimeksi tavista. Ruusa, Pinkki, Taimi ja Urpo siipiä kanniskelivat. Taistoa varis ei oikein sytyttänyt, oli varmaan sitä mieltä, että mitä noita roskalintuja... ;)

Pinkki ja Urpo

1 kommentti:

  1. Tätä blogia on ollut aivan ihana seurata tässä kevään aikana. Nyt kun "lapset" lähtevät maailmalle, on täällä lukijallakin vähän haikea olo.

    VastaaPoista